понедељак, 7. октобар 2013.

Izrada sajta cena

Svakako da naš čovek kada kod nešto radi ili bira prvo gleda i raspituje se za cenu. Cena izrade sajta itekako igra ulogu u izboru ko će vam raditi sajt i šta ćete dobiti za uloženi novac.
Recimo ne želite puno da uložite u izradu vašeg sajta, naćićete jeftinu neku ponudu kojih ima čako od neverovatnih 39 eura, ali češće od 50 eura i dobiti sajt.

Cena izrade sajta, ko ne plati na mostu ...

Ok. Priznajem jeftino ste prošli dobili ste sajt za malo novca. I šta mislite koliko će neko uložiti truda u vaš web sajt, kada to ide serijski, jer njemu se jedino tako isplati da radi sajt za 50 eura. A optimizacija sajta za pretraživače, ima li vas gde kada ukucate neku reč vezanu za vapš proizvod ili uslugu, sigurno vas nema. Zašto? Zato što je možda na vašem sajtu jedino urađeni naslovi stranica i to sigurno pretrpani ključnim rečima. Zato što kada se radi optimizacija sajta treba uložiti dosta truda i vremena, a to ne može kod izrade sajta za 50 eura.

Izrada sajta po ceni od 50 eura ili mnogo više

Razmislite dobro da li je pametnije da u startu uložite recimo 300 eura u sajt gde ćete dobi sajt koji je optimizovan za pretraživače, prikazuje se odlično i  na mobilnim uređajima i ima posetu kada se traže za reči koje su vezane za vašu ulugu, ili proizvod.


Нема коментара:

Постави коментар