уторак, 19. март 2013.

Optimizacija sajta cena u Srbiji

optimizacija-sajta-cena
Koliko košta optimizacija sajta u Srbiji, da li su ljudi svesni potrebom za optimizacijom sajta ili smatraju da je dovoljno imati samo sajt, odštampati njegovu adresu na vizit karti, platiti nekoliko oglasa kao žute strane ili ptt imenik i to je sve. Prvo pitanje je cena seo optimizacije, koliko to košta, zašto je meni potrebno da se prepravlja moj sajt, ti samo hoćeš da mi uzmeš novac, a neću ništa dobiti. Kada zavire malo kod konkurencije u dvorište i vide da se razbija od posla, onda je već kasno, već su izgubili korak jer za da bi se pojavili na prvoj strani Google pretraživača potrebno je vreme, najmanje mesec dana i zavisi od dosta faktora najviše spoljašnjih na koje ne možemo da utičemo, obećati nekome da će biti prvi na Google nije moguće ali je to cilj kome treba težiti. Ali ni tu se ne završava priča kada ste osvojili prvo mesto treba ga održavati, jer konkurencija koja ste sada vi prestigli već zna kako se dobra pozicija na pretraživačima brzo vraća kroz uloženi novac. Da li ste spremni da platite cenu ne pojavljivanja na prvoj strani pretraživača. Ili proširite tržište ili kupite katanac trebaće vam uskoro za firmu ako ne uložite novac u promociju.

Seo optimizacija sajta cena

seo optimizacija scena
Kolika je cena optimizacije sajta koju bi Vi platili, možda možete da je odretite sami da vidite kako je biti prvi na Google, ja prepustim to klijentu da sam odluči. Normalno jedan deo uzmem odmah po završetku izrade sajta 100 do 150 eura, a ostatak će on sam dati nakon što posle rezultata pojavljivanja na prvoj strani Google pretraživača njemu kreće posao. Koliko bude zadovoljan i koliko bude zaradio daće sam verovatno još toliko, a zašto sada ne pita za cenu, jer shvata da ga je sajt i dobra seo optimizacija sajta pogurala, krenuo mu posao, zašto sada da rizikuje da stane. Sada mu je bitno da samo održava svoje dobre pozicije koje je stekao. Cena seo optimizacije sajta sada mu nije uopšte tako velika.
Eto sve sam Vam objasnio zavisno koliko je komplikovan sajt izrada vas košta 100 - 150 eura, a optimizacija sajta za pretraživače isto toliko, cena razumna (200 € - 300€) dobijete sajt koji će biti na prvoj strani pretraživača, plaćate nakon dogovorenih i postignutih rezultata, o održavanju pozicije na Googlu ćemo se dogovoriti, normalno ako nećete da rizikujete da izgubite dobra mesta. Recimo neka bude plaćanje od druge godine 10 eura mesečno.
Zadovoljni ste ponudom za vas je seo optimizacija sajta cena prihvatljiva, možete nas odmah kontaktirati 064/4156366, ali prvo pogledajte naše radove na optimizacija sajtova.
Imamo i opciju besplatna optimizacija sajta, pa pogledajte i odlučite sami. Ali znajte što duže čekate, sve više gubite.

2 коментара: