Cena optimizacije sajta


Prva stvar koja će vas ovde interesovati na ovom blogu biće cena optimizacije sajta. Određivati cene u bilo kom poslu nije zahvalno i ne može se uvek izmeriti ni nečiji rad, ali zato ostvareni rezultati mogu biti vidljivi. Jedna stvar je sigurna, da bi bili vidljivi na internetu morate uložiti novac. Da li ćete se odlučiti za plaćene oglase (samo razmislite, kada i koliko dugo planirate da ih plaćate) ili varijanti kojoj ljudi više veruju organskoj pretrazi, je na Vama. Ono što mogu da Vam kažem je da ćete sigurno svoj uloženi novac u optimizaciju sajta vrlo brzo vratiti.
 
Mi ne uzimamo novac dok ne postignemo dogovorene rezultate.
Još jedna stvar je sigurna, sa nama nećete sigurno biti na gubitku. Postoji više varijanti, to je da plaćate mesečno, ili da odredimo fiksnu cenu koju ćete nam isplatiti nakon ostvarenih rezultata.
  1. Mesečna nadoknada ide kod optimizacije sajta u jačoj konkurenciji i tamo gde je potrebno konstantno održavanje rezultata i ona počinje od 30€ mesečno - onda kada se stigne na prvu stranu
  2. Fiksna nadoknada je kada su u pitanju sajtovi gde nije potrebno konstantno održavanje, tamo gde nema mnogo konkurencije, zavisi i od stanja trenutnog sajta i slično.
Sve opcije su otvorene, postoje sve mogućnosti za dogovor, ali ono što treba da znate optimizacija sajta je dosta skuplja od obične izrade sajta, za optimizaciju sajta je potrebno imati mnogo više resursa nego što je to izrada sajta na nekom besplatnom šablonu gde će vam promeniti samo vaše podatke.

Нема коментара:

Постави коментар