четвртак, 24. јануар 2013.

Optimizacija sajta cena u Srbiji - Seo Srbija

Kada smo kod cene optimizacije sajta pogledajte da li su ovi klijenti koje sam Vam predstavio na filmu zadovoljni, i da li im se isplatila optimizacija sajta.
Da li cena koju platite za optimizaciju sajta za pretraživače vraća uložen novac, Da i to u roku od dva meseca ako imate dobar proizvod ili kvalitetnu uslugu.

Pogledajte onima kojima se isplatilo ulaganje u optimizaciju sajta. Cena? Da su znali samo kakve će rezulate postići, ne bi sigurno dugo razmišljali.

Optimizacija sajta cena u Srbiji?

Procenite sami da li su ovi klijenti zadovoljni ili ne, biti prvi na Google nije više luksuz, to je potreba, ne biti na prvoj strani je luksuz, gubite klijente, konkurencija vas prestiže.Kolika je cena optimizacije sajta u Srbiji, koliko je klijenata spremno da uloži novac i naglasi naš trud. Da li znate da u inostranstvu uzimaju i po nekoliko hiljada dolara (verovatno je posao teži jer je više ljudi zainteresovano za optimizaciju sajta)
A kod nas u Srbiji, teško da će neko pljunuti i par stotina evra za optimizaciju sajta i dobar plasman na prvoj strani internet pretraživača.
Ako ste napravili sajt u wordpressu možda možete i sami uz pomoć dodataka za wordpress uraditi optimizaciju sajta za wordpress.

Нема коментара:

Постави коментар